Januari is de maand van goede voornemens en vooruitblikken. Wat heeft het nieuwe jaar in petto? Een mooi thema om dit keer mee te nemen in die goede voornemens en vooruitblikken is je relatie! Tijdens de Marriage Course ga je als stel aan de slag met je relatie. De Marriage Course wordt mede door onze parochiefederatie georganiseerd vanaf 31 januari in Alphen aan den Rijn.

De Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. De avonden zelf zijn als een date night, waarin je geniet van een heerlijk diner en met z’n tweeën in gesprek bent.

Hebben jullie goede voornemens voor je huwelijk of relatie? Ontdek dan tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. ‘Het was een cadeau voor ons huwelijk!’, vertelt een eerdere deelnemer. Wil je meer weten kijk dan op marriagecourse.nl.

Wanneer: 8 donderdagavonden, 31 januari, 7, 21 en 28 februari, 14 en 21 maart, 4 en 11 april 2019
Tijd: inloop vanaf 18:45 uur, 19:00 uur diner, sluiting uiterlijk 22:00 uur
Waar: Het Schoutenhuis, Julianastraat 4, 2405 CH, Alphen aan den Rijn

Kosten: €200,- per stel voor de gehele cursus (excl. drankjes)

Aanmelden: info@rkgroenehart.nl, o.v.v Marriage Course + namen, e-mailadres en telefoonnummer

Meer informatie: Linda de Graaf, tel. 06-52115235