Traditiegetrouw is op zondag 16 december om 19.00 uur de kerstsamenzang. Met medewerking van de hervormde- en de gereformeerde kerk, ondersteunt muziekvereniging Arti et Religioni de samenzang en zingt het popkoor Happiness enkele kerstliederen. Natuurlijk is er alle gelegenheid om mee te zingen. We horen het aloude kerstverhaal maar ook hoe dit verhaal is te vertalen naar de huidige tijd. Vóór het zingen van het lied “Stille nacht” wordt het elektrisch licht gedoofd en wordt het licht vanaf de adventskrans doorgegeven aan alle kerkgangers. Leden van de scouting Welverro zorgen, samen met enkele leden van toneelvereniging Piccolo, voor een sfeervol binnenkomen. De entree is gratis, wel is er een collecte om de onkosten te dekken. De leden van de werkgroep nodigen u allen uit om te komen zingen en te luisteren in een zoektocht naar het grote Licht van de liefde wat we mogen vinden in het kleine Kind in de kribbe. Weet u welkom!