Zondag 28 oktober hebben wij, koor Canta Libre, ons 50-jarig jubileum gevierd.
In een bomvolle kerk, prachtig versierd, zijn we begonnen met een inspirerende eucharistieviering. Pastoor Glas ging hierin voor en wij zongen liedjes uit ons repertoire van de afgelopen 50 jaar. Aan het eind van deze viering werden onze jubilarissen in het zonnetje gezet en we kregen allemaal een bloemetje en een leuke attentie van de parochiekern Nieuwveen.

Daarna was het tijd om alle aanwezigen te verrassen met ons mini-concert. Een mix van mooie liedjes, 4-stemmig ingestudeerd en een hele uitdaging voor ons, van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Blöf en tot slot Thank You for the music. Spannend, maar zo leuk om te doen. En te horen aan het eindapplaus kunnen we heel trots zijn op wat we u hebben laten horen.

Na afloop hebben we met iedereen achter in de kerk koffie gedronken met een speciaal voor ons gemaakt ‘50’ koekje. Heerlijk. Wij bedanken u allen hartelijk voor uw aanwezigheid, felicitaties, donaties en alle mooie woorden. Dit 50-jarig jubileum was voor ons allemaal “een dag met een gouden randje “