Gelukzoekers voor dubbel geluk

Wie wil dat niet? jezelf inzetten voor het geluk van de medemens en er zelf gelukkig van worden. Heel eenvoudig! Twee keer per jaar met ons gezellige team meedenken en meedoen aan de kleinschalige, effectieve projecten van de Advents- en Vastenactie, die door katholieke organisaties ter plekke worden geleid.

Er is al veel bereikt, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs: 91 % van de kinderen wereldwijd kan naar de basisschool. Wist u dat slechts één dollar investering in w.c.’s een winst oplevert van 5.5 dollar aan lagere gezondheidskosten en hogere productiviteit en lagere kindersterfte

Maar er is nog altijd veel geld en inzet nodig om de ontwikkeling en de leef- en werkomstandigheden van de arme bevolking van de campagnelanden te verbeteren. Wie wil onze gelukzoeker worden voor de parochies Langeraar en Nieuwveen om met het  MOV team ervoor  te zorgen dat meer mensen een fatsoenlijk leven kunnen leiden. Meer informatie bij Tineke Uijttewaal 0172-538322 tuijttewaal@hotmail.com

MOV team