De Allerzielenviering voor Rijpwetering én Oud Ade is op vrijdag 2 november om 19.00 uur in Rijpwetering  met medewerking van dameskoor. Voorganger is pastor A. Vijftigschild. We herdenken dan alle overledenen, en in het bijzonder degenen die in het afgelopen jaar uit onze gemeenschappen zijn weggevallen. Parochianen waarvan het afgelopen jaar een familielid is overleden, ontvangen voor deze viering een persoonlijke uitnodiging. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom. Op deze avond zijn beide kerkhoven verlicht en worden de graven gezegend.

 

Het programma is als volgt:

18.15 uur Voorafgaand aan de viering in Rijpwetering worden de graven op het kerkhof in Oud Ade gezegend door pastor Vijftigschild. U kunt direct naar het kerkhof gaan.

19.00 uur Allerzielenviering in Rijpwetering.

Aansluitend worden de graven op het kerkhof van Rijpwetering gezegend.

Daarna bent u van harte uitgenodigd voor koffie en ontmoeting in de kerk van Rijpwetering. Voor parochianen uit Oud Ade die niet meegaan naar het kerkhof staat direct na de viering de koffie al klaar.