Op welke wijze behouden en versterken we de vitaliteit van de kerkgemeenschap? Dit is de kern van een gesprek wat wij (Beheer Commissie Parochie en pastoraatsgroep Langeraar) heel graag met u als parochianen willen aangaan. Vragen als: wanneer is de kerkgemeenschap vitaal, wie weet
nu feitelijk wát we met z’n allen doen, gaan we voldoende mee met (maatschappelijke) veranderingen, kan alles wat we willen nog wel gezien de stijgende kosten en dalende inkomsten? En zo wellicht nog meer vragen.

Wij willen heel graag weten hoe ú hier tegen aan kijkt, wat úw blik op de kerkgemeenschap is en welke suggesties ú heeft. Op 25 september bespreken alle BCP’s dit onderwerp met het parochiebestuur. Ook wij hebben voor die bijeenkomst input geleverd. Ergens in oktober-november willen wij graag met u in gesprek. De datum moet nog worden vastgesteld, dat doen we ná 25 september. Dus: hou de Samenstromen en de website in de gaten!

Door: Peter Otto, namens BCP en PG