Op 29 augustus bereikte ons het bericht dat Father Jan van der Hoorn in het zorgcentrum Laarhof-Coloriet te Lelystad is overleden. Jan werd op 25 januari 1935 te Langeraar geboren. In 1949 begon hij aan zijn opleiding tot priestermissionaris en op 9 juli 1961 werd hij tot priester gewijdt. Father Jan is op 83 jarige leeftijd overleden in het Missiehuis Vrijland en is daarna begraven op de begraafplaats van de Missionarissen van Mill Hill.

Op 3 september bereikte ons het bericht dat door een noodlottige val Zuster Coleta (Elisabeth Cornelia Johanna Wassenburg) in Kloosterhof Angela Merici in Bergen N.H. is overleden. Op 21-jarige leeftijd trad zij in bij de Ursulinen van Bergen. Zuster Coleta die 81 jaar werd is na haar uitvaart begraven op het Kloosterkerkhof in Bergen.

Wij bidden dat God beiden zal opnemen in Zijn Heerlijkheid. Dat zij mogen rusten in vrede.