In januari 2018 zijn Katrin van Polanen en ik enthousiast begonnen met onze eerste kinderwoorddienst in Rijpwetering. Het was een gezamenlijk idee van ons beiden en diaken André van Aarle om maandelijks een kinderwoorddienst aan te bieden voor de gezinnen van Rijpwetering en Oud Ade.

We hebben zelf met veel plezier de kinderwoorddiensten verzorgd. De opkomst was heel wisselend, maar de kinderen die eraan deelnamen waren elke keer heel gemotiveerd en vonden het leuk om het evangelie in ‘hun taal’ te lezen en vervolgens op een creatieve manier de boodschap van Jezus samen te bespreken en te verwerken.

Samen met diaken André hebben we besloten ons ‘project’ voort te zetten. We kijken hierbij niet naar het aantal kinderen, maar naar de vruchten die de kinderwoorddienst hopelijk mag dragen! Katrin en ik gaan dus na de zomervakantie weer enthousiast verder en hopen te mogen rekenen op de steun van ouders en grootouders: aarzel niet en laat uw (klein)kind een keer meedoen. Zaterdag 1 september is de eerste kinderwoorddienst en ook op de volgende data bieden wij een kinderwoorddienst aan.

  • Zaterdagavond           6  oktober         om 19.00 uur in Rijpwetering
  • Zaterdagavond           8  december    om 19.00 uur in Oud Ade
  • Zondag                        16 december om   9.15 uur in Rijpwetering
  • Zaterdagavond          22 december om 19.00 uur in Oud Ade

 

Heel graag tot ziens!, Pauline Chauvet