Na de zomervakantie gaan we weer vol goede moed van start. Maar….niet op dinsdagavond. In overleg met onze zeer trouwe leden hebben we besloten de repetities naar de maandagavond te verplaatsen. We hopen op deze manier meer leden binnen te halen. Kinderen die op dinsdag naar de scouting gaan hebben nu ook de kans om met ons mee te komen doen. En misschien geldt dat ook nog wel voor andere clubjes. We hopen door deze verandering voorlopig nog door te kunnen gaan. Maar…daar hebben we ook de ouders voor nodig! Zij moeten bereid zijn hun kinderen de kans te geven. Weet dat het voortbestaan van dit koor heel erg belangrijk is voor onze parochiekern. Ouders, en kinderen, helpen jullie ons mee? Wij kunnen het niet alleen! De eerste repetitie is op maandagavond 3 september van 19 tot 20 uur. We gaan voorlopig repeteren in de kerk. De deur in het hoekje bij de fietsenstalling is dan open. Gaan jullie ons blij maken?

Bestuur en leden Jeugdkoor Flos Campi