Op zaterdag 19 mei was de vuurdoop in Rotterdam. Het was vroeg vertrekken bij de kerk van Nieuwveen. Daar stond een busje die ons naar Rotterdam zou brengen. Eenmaal in Rotterdam gingen we de kerk in. Het was grote kerk. 

Je kon jezelf zien op een scherm. Er was een gezamenlijke opening. De bisschop vertelde wat over dat je het geloof moet doorgeven. Ook gingen we zingen met Mario (bijvoorbeeld “Heb jij de spirit”). Ook was er een vuurvreter. Hij jongleerde met fakkels, maar zette ook een fakkel op zijn neus. Hij maakte ook hoge vlammen bij woorden die bij het geloof horen en waar wat over verteld werd. 

Na de vuurvreter hadden we theater. Er werd verteld hoe je kan geloven in Jezus en het was grappig gedaan. Daarna gingen we kennis maken met een groep vrijwilligers. Daar werd verteld hoe je beter voor mensen kan zorgen en deed je een quiz. Na die ontmoeting gingen we de toren beklimmen. Dat was indrukwekkend om te zien. Eenmaal boven in de toren had je een heel mooi uitzicht over de stad. 

Daarna hadden we een gezamenlijke afsluiting. Hier ging Mario ook weer zingen. 

Het was een leuke en leerzame dag.

 

Jessie Aartman