Toekomst koren?

Het was een prettige ervaring om als samenwerkende koren LOSZ en Enjoy, de 1e H. Communieviering te mogen voorbereiden en op te luisteren.
Graag willen we vragen om kinderen van Hoogmade / Woubrugge die mee willen zingen in toekomstige vieringen, om zich aan te melden bij Suzan Nieuwenhuizen voor vervoer van de kinderen; e-mail: suzanvsm@dds.nl, tel.: 071-5028821.

De koorrepetities van LOSZ zijn in Rijpwetering op vrijdagavond van 19 tot 20 uur.
Tijdens de repetitie worden de liedjes geoefend die in de viering worden gezongen. Aan het einde van de repetitie gaat LOSZ los. Er wordt dan een leuk spelletje gedaan, van levend memory tot verstoppertje in het donker. Vind je het leuk om te zingen? Kom dan eens kijken bij de repetitie.

Alle kinderen vanaf groep 4 zijn van harte welkom.

Suzan Nieuwenhuizen