Eerste H. Communie 2019

In de afgelopen maand waren de ouders van de communicanten van volgend jaar uitgenodigd voor de informatie avond. Op maandagavond 11 juni was er een gastvrije ontvangst in de pastorie van Rijpwetering. Rond de tafel werd het een ontspannen gesprek over verwachtingen en bedoelingen rond de 1e H. Communie. De nieuwe opzet van de voorbereiding in Het Anker werd gepresenteerd door pastor Hoogenbosch en een lid van het Anker-kernteam.
Na afloop werd de nodige informatie op papier mee naar huis gegeven.
Voor wie de avond heeft gemist en graag de informatie wil ontvangen, kan dat aangeven met een berichtje naar info@mijnanker.nl
Uw zoon of dochter aanmelden voor de 1e H. Communie uiterlijk vóór 8 september via de website http://rkgroenehart.nl/het-anker Klik op het icoon van Het Anker.

Marjo Hoogenbosch, pastoraal werker