Zondag 1 juli is het patroonsfeest van de HH. Petrus en Paulus. Traditiegetrouw hebben we dan een feestelijke viering waar de koren aan meewerken. Er is ook kinderkerk. De viering is, als het weer mee zit, buiten voor de pastorie. Als u uw eigen stoel mee neemt, bent u verzekerd van een prettige zitplaats. Maar er zullen ook stoelen worden klaargezet. De viering start om 11.15 uur.

Voorafgaand aan de viering heeft Rock Solid een bijzondere activiteit voorbereid: “geocaching”. Rond 9.30 uur wordt u, met uw mobiele telefoon op pad gestuurd, voor een avontuurlijke wandeltocht. Wilt u liever zonder telefoon op stap? Geen probleem, u kunt ook zonder mobiele telefoon hieraan meedoen, dan krijgt u een kaart mee.

Daarnaast zal er, vanaf 10.30 uur koffie, thee en limonade klaar staan in het Achterom. Uiteraard met iets lekkers erbij! Ook als u niet mee doet aan de activiteit, bent u van harte welkom!

Ook na de viering zal er de mogelijkheid zijn om bij te praten, en een spelletje te doen. Achter de pastorie, in de tuin wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Eerst iets te knabbelen, gevolgd door soep, saté en pannenkoeken.

Wat ons betreft wordt het weer een mooie dag! Graag tot zondag 1 juli!

Werkgroep Petrus en Paulusdag