Sinds kort is de nieuwe BCP van Aarlanderveen van start gegaan. Op dit moment zijn we het verleden aan het doornemen en aan het kijken waar onze focus op moet liggen voor de toekomst. De nieuwe leden willen zich graag aan u voorstellen.

Herman de Jong (voorzitter), werkzaam als zelfstandig ondernemer in de agrarische sector. Op verschillende vlakken heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan en deze zet ik nu in als voorzitter van de BCP. Getrouwd met Sandra en trotse vader van twee zonen met wie ik graag sport.
Frans Bocxe (penningmeester), geboren in Papenveer en sinds drie jaar met pensioen, nadat ik mijn werkzame leven heb doorgebracht op de Scheepswerf Bocxe, eerst in Ter Aar en later in Delft. Ik ben getrouwd, heb twee dochters en vier kleindochters en woon inmiddels 10 jaar in Alphen aan den Rijn maar heb de kerkelijke band met Aarlanderveen altijd behouden en vind het daarom erg leuk om als penningmeester met een aantal enthousiaste nieuwe bestuursleden aan de slag te gaan in de beheerscommissie.
Jeroen van der Hoorn (secretaris), opgegroeid in Papenveer waar mijn ouders een kwekerij hadden. Zelf nu werkzaam als product specialist in de medische sector. Ik ben getrouwd met Antoinet en we hebben 3 kinderen en wonen in de kern Aardam. Graag wil ik mij inzetten in de beheer commissie om voor een goede basis te zorgen zodat we kunnen blijven vieren in Aarlanderveen.
Bert van Boheemen (lid), getrouwd met Ada vader van drie dochters en drie schoonzonen en trotse opa van zeven kleinkinderen. In mijn werk als hoofdkoster vervul ik al diverse taken van de beheerscommissie. Zoals heel veel mede parochianen vind ik het belangrijk dat onze mooie Aarlanderveense kerk blijft voort bestaan en daar wil ik mij de komende jaren met hart en ziel voor inzetten.

En gelukkig verleent Wim Hijman ook nog altijd zijn diensten voor allerhande hand en span diensten maar ook als lid van de BCP. Tevens wil het huidige bestuur de afzwaaiende voorzitter Ans Hijman bedanken voor haar jaren van inzet voor de Aarlanderveense parochie. Met uw steun en onze inzet gaan we een mooie toekomst tegemoet.