Mag ik me even voorstellen? Ik ben Peter Otto, sinds 5 juni voorzitter van de Beheer Commissie Parochiekern (BCP) Langeraar. Ik ben 63 jaren jong, kom uit een groot gezin van 15 kinderen, ben getrouwd met Marijke, we hebben 2 dochters Larissa en Myrthe en zijn sinds augustus 2017 de trotse opa en oma van Jasmijn. Mijn bestuurservaring beslaat een aantal jaren in het bestuur van de Schakel ( hééél lang geleden…), 2 jaar Ouderraad Aeresteijn, 10 jaar bestuursvoorzitter Aeresteijn en 9 jaar bestuursvoorzitter van Altior. Er ligt een mooie maar flinke uitdaging op het pad van ons Parochiebestuur en de BCP’s van alle kernen: hoe gaan we zorgen dat ook de komende jaren de pastorale dienstverlening  blijvend en op een goed niveau kan worden uitgevoerd, gegeven het dalende kerkbezoek en de zorg voor al onze kerkgebouwen. Maar ook: hoe houden we ons geweldige vrijwilligerskorps op sterkte? Want iedereen weet dat dát het fundament is in elke gemeenschap. Aandacht en waardering is dan ook voor mij niet meer dan vanzelfsprekend. Daarin investeren dus ook. Ik spreek u graag !

Door: Peter Otto