Vanuit het Groen Hart samen naar Lourdes.

Vertrek van onze Nieuwkoopse  bus op vrijdag 21 en we zijn 28 sept. 2018 weer terug.

Het belooft weer een mooie reis te worden door Frankrijk, afgewisseld met het bezoeken van verschillende mooie bezienswaardigheden waar Frankrijk zo rijk aan is. We overnachten op de heenreis twee maal in goede hotels en komen aan in Lourdes op zondag rond de middag.

Onze bedevaart beginnen we daar met een eigen welkomstviering. In de daarop volgende dagen doen wij samen met de andere Nederlandse pelgrims mee met de viering bij de grot, met de internationale hoogmis in de Pius 10 basiliek. In deze kerk is er plaats voor ruim 25.000 mensen uit alle landen en naties.

Geweldig om dit een keer samen mee te maken. Verder zijn er veel mogelijkheden iets van het stadje Lourdes te zien, een kopje cappuccino of een glaasje wijn, te drinken op een terras. Elke avond is er ook de mogelijkheid om mee

te doen met de lichtprocessie.

In de loop van de jaren zijn er 658 bedevaartgangers met deze reis vanuit Nieuwkoop met ons mee gegaan.

Kom ga ook eens met ons mee……..

Haast U, er is nu nog plaats.

 

Wilt U meer weten,wij vertellen het Uw  graag.

mevr. Bets Verhage              tel.0172-573713

mevr. Corrie Baas                 tel.06-16098620

mevr.Gre de Boer                 tel.0172-572208

Dhr.  Gerard v/d Ham           tel.0172-538788

mevr.Anneke Rietbroek        tel.071-3313057