Op 15 mei deed de Pinksternoveen Zevenhoven aan.
De karavaan van gelovigen die op vrijdag 11 mei van start ging voor de negendaagse noveen, op weg naar Pinksteren, belandde in onze knusse kerk om te bidden om de Heilige Geest. Koor Revival was verantwoordelijk voor de organisatie van deze viering, de zang werd ook door hen verzorgd.
De noveen is bij uitstek een gelegenheid om met gelovigen van vele kernen samen te komen en dat zie je dan ook terug in de opkomst bij deze vieringen.
Mensen komen vanuit allerlei andere parochiekernen samen om te vieren en te bidden. Het brengt mensen samen, mensen die al jaren meedoen, kennen elkaar van het jaar ervoor of misschien wel alle jaren ervoor.

Dit jaar was het de 25e Pinksternoveen. Pastor Leo Peeters startte er destijds mee en na al die jaren is er nog steeds een trouwe schare van volgers. De noveen werd afgesloten in de Bonifatiuskerk in Alphen aan den Rijn. Pastor Peeters mocht in deze jubileumviering voorgaan. En ook dat werd een feest. De Pinksternoveen heeft zijn bestaansrecht ruimschoots bewezen. Dat bewees ook weer de opkomst in Zevenhoven, waar door de gelovigen intens meegevierd werd.

Op naar de 26e !