Op zaterdag 26 mei wordt de regiobijeenkomst van de groepen Biddende Moeders in Zuid-Holland gehouden. Deze vindt plaats in Berkel en Rodenrijs, Pius X kerk, Anjerdreef 48, 2651 XT Berkel en Rodenrijs. Vanaf RET Metro E halte Rodenrijs te Berkel en Rodenrijs (ongeveer 10 minuten lopen).

De bijeenkomst is voor alle moeders (en vrouwen met een moederhart). Het is ook mogelijk om kennis te maken met dit initiatief dat zich over de hele wereld heeft verbreid.

Vanaf 9 30 uur is er ontvangst met koffie en thee.

Om 10.00 uur starten we een korte introductie en het Mothers Prayers gebed, waarin we bidden voor onze (klein)kinderen. Daarna wordt er ingegaan op het thema “Jezus houdt van onze kinderen” en is er ruimte voor uitwisseling en vragen. Na de lunch (s.v.p. zelf lunchpakket meebrengen) is er om 13.30 uur een afsluitende Eucharistieviering met pastoor Grotaers als celebrant.

Info en/of aanmelding: Sy1via Maenhout, tel. 06-47133540 (tussen 20-21 uur), e-mail mothersprayers_nl@hotmail.com.
Zie ook www.mothersprayers.org.

Inlichtingen: Biddende Moeders parochie Christus Koning: Margret Peters, tel. 010-5214995.