Op zondag 29 april was het feest in de kerk van Onze Lieve Vrouw Geboorte in Rijpwetering. Aan het eind van de feestelijke eucharistieviering met mooie gezangen van het gemengd koor werden één dame en twee heren gehuldigd voor hun vele jaren lidmaatschap.

De heren Karel Willemsen en Giel Castelijn zijn veertig jaar lid van het gemengdkoor. En mevrouw Leny de Jong – Hassing heeft vijfentwintig jaar opeenvolgend in diverse koren gezongen en de laatste jaren dus bij het gemengdkoor. Deze lange staat van dienst was goed voor medailles en oorkondes van de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging. De lintjes met medailles werden opgespeld door Piet Alkemade (lid van de beheercommissie) samen met pastor Vijftigschild.

Piet prees en bedankte in zijn toespraak de dame en heren voor hun inzet en trouw iedere week weer. Hij roemde ook hun betrokkenheid bij de kerk. Vanuit de kerk was er luid applaus voor de jubilarissen. Namens de pastoraatsgroep en de beheercommissie kregen de jubilarissen een mooi boeket bloemen.