Afgelopen Pasen ben ik samen met mijn broertje bij de kinderpaaswake geweest. Er waren ook een paar andere kinderen uit andere parochiekernen, in totaal waren er 14 kinderen. Buiten de kerk hebben ze een vuurkorf aangestoken. Samen met alle kinderen heeft de pastoor de nieuwe paaskaars aangestoken bij de vuurkorf. We kwamen met de pastoor en de nieuwe paaskaars de kerk in en hebben toen bij alle mensen in de kerk de kaarsen aangestoken.
Toen zijn we naar de priester Hendrik zaal gegaan en hebben liedjes gezongen. Daarna mochten we plaatjes kleuren en knippen en werd er een verhaal over de schepping van de wereld verteld, als jouw afbeelding in het verhaal voorkwam mocht je die opplakken op het schilderij met water, land en lucht.
Daarna hebben we nog twee liedjes gezongen en gingen we terug naar de kerk en hebben we weer alle kaarsjes bij alle mensen in de kerk aangestoken. En hebben het schilderij aan de mensen laten zien.
Daarna zijn we in de kerk gebleven, dit duurde best nog een beetje lang maar ik vind het wel leuk.

Toine Visser