Zondag 18 maart was er een bijzondere Kliederkerk in de St Jan omdat het kinder- en tienerkoor Akkoord ook aanwezig was. Hier door werd het welkomst- en zegeninglied gezongen met livemuziek en extra volle borst. Het thema was deze keer het verhaal van de vijf broden en twee vissen. De ongeveer 25 kinderen werkten in verschillende stations aan een broodmandje, een mozaïek en een snoepvis. Er was een broodjes uitdeelrace en een woordzoeker en samen met het koor werd een lied ingestudeerd. Op die manier konden we samen bedanken en ervaren wat Jezus heeft gezegd.
Na het luisteren naar het verhaal en de zegening van de kinderen door de ouders onder de inmiddels zeer bekende parachute was er een gezamenlijke maaltijd. Deze keer had iedereen wat meegenomen en was er een rijk gevuld buffet waar flink van opgeschept is. Het was een zeer geslaagde zondagmiddag en deze combinatie was erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar. De laatste Kliederkerk van dit schooljaar is 3 juni in de Woudse Dom en begint om 12 uur. Alle kinderen, ongeacht of of naar welke kerk je gaat en de mensen om hen heen zijn dan weer van harte welkom om samen te ontdekken, te eten en te vieren.