In de parochie H. Franciscus wordt zaterdag 12 mei weer een inzameling gehouden voor stichting vraag en aanbod.
Deze stichting heeft als doel het beschikbaar stellen van goede gereviseerde gereedschappen ten behoeve van projecten voor scholing en economische activiteit in landen in ontwikkeling. Vrijwilligers knappen deze gereedschappen zo nodig op, voordat deze verzonden worden.

Zaterdag 12 mei kan van 12.00-14.00 uur het oude gereedschap worden ingeleverd op Floraweg 16 in Roelofarendsveen, dus niet bij de kerk.
De stichting Vraag en Aanbod zoekt: naaimachines, breimachines, compleet handgereedschap voor elektricien, metselaar, fietshersteller, loodgieter, automonteur of schoenmaker en eenvoudig landbouwgereedschap (spade, hark, schoffel enz.).
Werkend elektrisch gereedschap is welkom evenals rolstoelen, looprekken, krukken, verpleegsters-kleding en schoon beddengoed. Ook generatoren, draagbare compressors, elektrisch lasgereedschap en mechanische waterpompen kunnen een nieuwe bestemming krijgen.
Wat de stichting niet kan gebruiken zijn: beeld- en geluidsapparatuur, huisraad, meubilair, computers, witgoed en kleding.
Bij een aantal parochiekernen kunt u uw spullen inleveren, zij kunnen u ook de nodige informatie geven. Maar uiteraard is iedereen welkom op de Floraweg in Roelofarendsveen.