PAASVIERING EN VRIJWILLIGERSDAG

Nadat wij met drie mensen van de pastoraatgroep bij de paaswake in Langeraar zijn geweest,  waar ook onze nieuwe paaskaars gewijd is, is de kaars met het nieuwe doopwater en de H Oliën zondag 1 april op plechtige wijze onze kerk binnen gebracht. Een kerk die er dank zij de medewerking van vele vrijwilligers weer prachtig uit ziet. Vele witte en gele bloemen, versieringen aan de pilaren etc.

Een heel mooie viering met een weer ietsje groter koor De Horizon, met prachtige teksten en liederen. Een groot compliment dames. Een heel goede en mooie overweging door Pastoor Glas.

(De feesteling Cees van de Voorn met zijn vrouw en pastoor Glas)

Aan het einde van de viering heeft Wim de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt: Cees v.d. Voorn, de man die heel veel werk verzet op de achtergrond, maar wel heel belangrijk voor onze kerkgemeenschap is. Hij regelt elke maand het aftellen, verspreiden van alle Samenstromen, het kerkblad voor onze parochie. Alles op de juiste adressen bezorgen. Ook wordt Kees regelmatig ingeschakeld om brieven voor veel werkgroepen te bezorgen, wat hij altijd met veel plezier doet. De Pastoors De Korte penning is hem opgehangen met daarbij een oorkonde en voor zijn vrouw een prachtige bos bloemen. U ziet een persoon die dit ten volle verdient, al staat hij niet graag in de volle belangstelling.

Daarna het samenkomst met een 60 tal vrijwilligers in het Parochiehuis. Een mooi versierde zaal en prachtige gedekte tafels. Met elkaar genoten van een heerlijk brunch met veel lekkernijen. Fijne gesprekken met elkaar gehad, een waar feestje.

Martien van Dam

Er waren veel reacties. Die komen allemaal neer op:

Mooie viering, Cees heeft de penning zeker verdiend, heel gezellige en goed verzorgde brunch. Allemaal heel hartelijk dank voor de organisatie, en verzorging!!