LV Plantaris organiseert ook dit jaar weer de Braassemloop, een onderdeel van het Zorg en Zekerheid circuit. Dit jaar wordt deze gehouden op zondag 15 april .

De start is gepland om 11.00 uur op de Korte Goog, de finish is ook op de Korte Goog.

Voor deze loop heeft Plantaris een vergunning verkregen van de gemeente Kaag en Braassem om de openbare weg te gebruiken en de nodige verkeersmaatregelen te treffen die belangrijk zijn voor de veiligheid van de lopers en de organisatie.

Het parcours loopt ook langs uw onze kerk en daarom de vraag of de mensen die de kerk verlaten extra op willen letten voor de 1000 lopers die wij verwachten, oen vragen wij uw begrip en aandacht voor deze sportieve medeweggebruiker.

Wij hopen dat er zo geen sprake zal zijn van enige overlast.

Langs deze weg wil de loopvereniging Plantaris u danken voor uw begrip en medewerking.

L.V. Plantaris