In de voorbereiding op de Goede Week en het Paasfeest draaien we de indrukwekkende speelfilm “DES HOMMES ET DES DIEUX”.

Dit op waarheid gebaseerd verhaal speelt zich af in Algerije. Acht Franse monniken leven in hun klooster in harmonie met hun islamitische dorpsgenoten. Terreur en geweld dreigen echter in de regio. Ondanks het toenemende gevaar groeit de vastberadenheid onder de monniken om te blijven. Het geloof en Jezus Christus die zijn leven geeft, sterkt hen daarin.

Op twee plaatsen in de federatie draaien we deze film. Op vrijdag 16 maart in de familieruimte bij de Petruskerk in Roelofarendsveen en op dinsdag 20 maart in ‘t Achterom bij de Petrus en Pauluskerk in Aarlanderveen.
Inloop voor koffie en thee vanaf 20.00 uur. Start om 20.15 uur. Aanmelden is niet nodig.
Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de catering, waarvan een deel afgestaan wordt voor het Vastenactieproject in Zambia.

Van harte welkom!