In de maand maart start weer de kleding inzameling van de werkgroep Nieuwkoop helpt Oost Europa. Alle goede, schone baby- kinder- en volwassenenkleding kunt u brengen. Ook beddengoed, dekens, babyspullen, knuffels, speelgoed en schoeisel is welkom.
De opbrengst is in zijn geheel voor projecten in Roemenië en gebieden in Oost Europa waar de nood het hoogst is. Ter plaatse verzorgt de kerkelijke instantie voor de verdeling, zodat alles goed terecht komt. U kunt de kleding en goederen, verpakt in vuilniszakken inleveren op de volgende adressen:

Iedere woensdag in maart tussen 19:00 en 19:30 bij gebouw `t Anker A.H. Kooistrastraat 29 in Nieuwveen.
Iedere woensdag tussen 18:00 en 19:00 bij de Fam. Bartels Vrijenhoek 16 Zevenhoven.
Verder op zaterdag in maart bij de Fam. Bos Hogendijk 5 Nieuwveen.
Een groep vrijwilligers sorteert en verpakt de kleding. Als u zich als vrijwilliger wilt aanmelden, of voor verdere informatie kunt u bellen (0172) 534513
Dita Bos