Op zaterdag 17 maart 2018 vindt in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam het Stille Omgang Jongerenprogramma plaats. Een uniek evenement in Nederland! Een kans voor ontmoeting; ontmoeting met andere jongeren en met Christus. In 1345 vond er een wonder plaats in Amsterdam. Vanaf het begin heeft dit wonder een bijzondere rol gespeeld in de geschiedenis van de stad. God is bezig met Amsterdam, de mensen die er wonen en de mensen die er op bezoek komen. God is bezig met jou!

Duizenden mensen gingen je voor in het wandelen van de stille tocht die is ontstaan naar aanleiding van de bijzondere gebeurtenis. Wil jij hier een onderdeel van zijn? Neem deel aan het jongerenprogramma van de Stille Omgang, een programma voorafgaand aan het lopen van de omgang door de hoofdstad van Nederland.

Het thema is dit jaar ‘Everlasting’. Wat vind jij belangrijk in het leven? Welke zaken zijn eigenlijk van blijvende waarde? En hoe zit dat met de hemel?

Programma

19:30 uur hoofdprogramma met Matthijn Buwalda

20:50 uur deelprogramma’s

22:00 uur is de Heilige Mis

23:00 uur Stille Omgang lopen

Locatie

Mozes en Aäronkerk

Waterlooplein 207

1011 PG Amsterdam