Over ruim zeven weken gaat de Pelgrimstocht Vastenactie van start in Bodegraven.

De inschrijving hiervoor is al enige tijd open.
Je kunt alle informatie over deze driedaagse bezinningstocht annex sponsortocht vinden op de website van Vastenactie. En je kunt je aanmelden om een of meerdere dagen mee te lopen. Vooraf aanmelden is gewenst vanwege het busvervoer naar of van de startplaats.

De Pelgrimstocht is een co-productie van de MOV-groepen en pastorale beroepskrachten van de parochies Pax Christi, H. Clara en Sint Jan de Doper, het bisdom Rotterdam en Vastenactie. De tocht vindt plaats van 22 tot en met 24 maart 2018 in de driehoek Bodegraven – Noorden – Woerden. De deelnemers leggen elke dag 21 tot 25 kilometer af.

Met de Pelgrimstocht wil Vastenactie € 10.000,- ophalen voor het project in Zambia. Dat moet toch lukken!
Vastenactie hoopt dat de pelgrims via sponsoring € 10.000,- bijeenbrengen.

Klik HIER voor de folder met uitgebreide informatie.

Informatie en aanmelden: www.vastenactie.nl/evenementen/pelgrimstocht2018