Ieder jaar organiseert het Banneux-comité Bisdom Rotterdam verschillende bedevaarten naar Banneux, een plaatsje in de Belgische Ardennen waar Maria verschenen is aan Mariette Beco. Behalve tijd voor gebed, rust en bezinning zijn er ook voldoende momenten voor gezelligheid en ontmoeting met andere mensen. Graag willen wij u uitnodigen om kennis te maken met de eenvoud, maar tegelijkertijd de diepe rijkdom van Banneux.

Tijdens de vijfdaagse bedevaart gaat er een speciaal team mee dat bestaat uit een priester, een arts, verpleegkundigen, helpsters en brancardiers, zodat u goed verzorgd bent. Er zijn voldoende voorzieningen in de Hospitaliteit in Banneux aanwezig, ook als u van een rolstoel gebruik moet maken.

Binnenkort vinden de volgende bedevaarten plaats:
Vijfdaagse bedevaart (onder medische begeleiding) van vrijdag 11 mei t/m dinsdag 15 mei.

Heeft u geen begeleiding nodig dan kunt u mee voor:
Eendaagse bedevaart op zaterdag 9 juni;
Tweedaagse bedevaart, zaterdag/zondag 26 en 27 mei.

Voor aanmeldingen en verdere informatie betreffende de kosten en het programma kunt u onze brochure raadplegen. U kunt deze aanvragen bij:
Mw. A.W. Opstal-Ammerlaan, tel. 015-3693148 (mail paulo_opstal@hotmail.com)
Hr. G.J. de Bruijn, tel. 070-3205872 (mail gerard.debruijn@planet.nl)

U kunt voor informatie ook terecht bij Helma de Jong, tel. 0172-537139 (06-50598993).