Het levenseinde, een lastig onderwerp, maar het levenseinde is onlosmakelijk verbonden met het leven. In de H. Adrianuskerk te Langeraar organiseren wij op 5 maart 2018 een informatieavond over alle vragen die u heeft over een uitvaart. Tijdens deze avond zullen Joke van Diemen, consulent en Jos Zeelen, uitvaartleider, samen werkzaam bij Könst & Dunweg uitvaartzorg u vrijblijvend uitleg geven over de mogelijkheden en kosten rondom een uitvaart. Desgewenst kunnen wij daarna helpen bij het opstellen van een wilsbeschikking. Dat is helemaal vrijblijvend en kosteloos. Van tevoren wensen vastleggen geeft voor de persoon in kwestie en nabestaanden rust en zekerheid dat alles goed is geregeld en geeft mensen een duidelijk beeld van de kosten die een uitvaart met zich meebrengt. Het is fijn als u zich voor deze avond wilt aanmelden bij het parochiesecretariaat. Dat kan bij Ria van der Vlugt, tel. (0172) 60 21 30 of per mail Langeraar@rkgoenehart.nl De avond zal plaatsvinden in de pastorie om 20.00 uur aan de Langeraarseweg 90 in Langeraar.