De bedoeling van Gast aan Tafel is om mensen uit de eigen omgeving te ontmoeten en een paar uurtjes gezellig samen te zijn. Wij vragen u om in de vastentijd (14 februari t/m 31maart) één of meer gasten uit te nodigen aan uw eigen tafel.  Kijk zelf wie u uit wilt nodigen. Misschien iemand die u bij een verenging weleens spreekt. Of iemand die u nooit spreekt maar wel regelmatig tegenkomt. Of iemand waarvan u denkt dat die behoefte heeft aan aanspraak/aandacht. Vertel over dit project en dat u het fijn zou vinden als hij/zij bij u komt eten. Spreek een datum en tijd af en maak er een gezellige avond van.

Aanmelden kan bij onderstaande mensen. Ook ligt er een lijst achter in de kerk waarop u zich kunt inschrijven. Omdat wij willen weten of het project geslaagd is, is het fijn als u zich aanmeldt. U krijgt dan een mooie kaars met een afbeelding van de H. Adrianuskerk die aan het begin van de avond kan worden ontstoken zodat duidelijk is dat dit project vanuit de kerk wordt georganiseerd. Wij hopen op gezellige ontmoetingen voor veel mensen en wensen dat iedereen toe.

Een warme  groet van de werkgroep diaconie Langeraar:

Marrie Akerboom tel: 603170 mail: marrie.akerboom@planet.nl

Jany Keijzer tel: 604333 mail: jany.kees@ziggo.nl

Agatha van Kints tel: 609090 mail: wim@vankints.nl