Inmiddels is het de derde keer dat het kerstontbijt werd georganiseerd. Op de achtergrond mooie kerstmuziek, een mooie kerstboom in de zaal en feestelijk geklede vrijwilligers die al vroeg waren opgestaan om de tafels te dekken; alle ingrediënten waren aanwezig om er een gezellige bijeenkomst van te maken. De croissantjes werden lekker warm aangeleverd, in de keuken werd hevig gestudeerd op het niet te hard of zacht koken van de eitjes, er was koffie en thee, overheerlijke zelfgemaakte jam van Pierre Waelen, heerlijk broodbeleg, maar bovenal: het was gezellig. De bezoekers lieten zich de maaltijd goed smaken en de kerstmuziek op de achtergrond werd al gauw overstemd door de geanimeerde gesprekken aan tafel.  Wie wilde, kon na afloop van het ontbijt aansluiten bij de familieviering in de kerk, wie dat niet wilde, ging voldaan naar huis. De Kerst kon beginnen.