Nog even en de lente komt eraan. Dan zijn de donkere dagen voorbij. Donker maar ook gezellig. En over gezellige avonden gesproken. Kunt u klaverjassen? En heeft u zin in een gezellig avondje uit? Dan bent u vrijdag 16 februari van harte welkom in het Parochiehuis in Nieuwkoop. Dan organiseren we weer een gezellige klaverjasavond. We starten om 20.00 uur en spelen 3 potjes. We spelen op zijn Rotterdams (verplicht gaan en maatslag introeven). Tussendoor kunt u gezellig bijkletsen en genieten van een hapje en een drankje. Deelname kost 3,50 euro. Zorg ervoor dat u 10 minuten van te voren er bent. Dan kunt u nog vooraf gezellig bijpraten en uw gratis kopje koffie drinken. De andere kaartavonden van dit seizoen zijn op 16 maart en 13 april. De opbrengst van de avonden gebruiken wij voor het onderhoud van de kerk.

Activiteitencomité