Naast alle werkzaamheden rond de Kerst wordt achter de schermen ook al weer hard gewerkt door de dames van het secretariaat o.l.v. José van Mastwijk. Zij is in onze parochiekern de drijvende kracht achter de actie Kerkbalans. Vele uurtjes gaan er zitten in het klaarmaken van alle enveloppen en de contacten leggen met de wijkbezorgers om e.e.a. rondgebracht te krijgen. Als parochiaan krijg je eenvoudigweg deze envelop in de brievenbus en ben je onwetend van de hoeveelheid werk die dan al is verzet. Als alle enveloppen weer zijn opgehaald begint voor de penningmeester het optellen van de toegezegde bedragen. Wat zal er worden opgehaald en zullen wij de komende jaren onze begroting sluitend kunnen krijgen?

Het is elk jaar weer spannend, maar als bestuur hopen en vertrouwen wij erop dat wij als leden van deze gemeenschap onze harten zullen laten spreken en vrijgevig zullen zijn. Mogen wij daarop rekenen?