Zaterdagavond 2 december zijn negen misdienaars afkomstig uit verschillende parochiekernen in Rijpwetering door pastoor J. P. F. Glas met assistentie van pastor B. Bosma ,gepromoveerd’ tot acoliet. Nadat zij al enkele jaren ,gewoon’ misdienaar waren, zijn ze nu een stapje hoger gestegen en acoliet geworden. Uit onze kern Rijpwetering / Oud Ade zijn het Laura van Velsen en Niels Hogenboom, die tot het team van acolieten zijn toegetreden. Verder ook Sabrina uit Langeraar, Thijn uit Zevenhoven, Lynn  en Rein uit Roelofarendsveen en Nienke, Melle en Max uit Noorden

Eerder al is het groepje een dag te gast geweest in het priesteropleidingscentrum Vronesteyn, waar ze werden ontvangen door rector W. P.L. Broeders.

Iedereen vond het een prachtige viering, De kerk was goed bezet, en na afloop was er koffie  thee en Wicky met een plakje cake.

We feliciteren de negen nieuwe acolieten met hun aanstelling en hopen dat zij veel voldoening en plezier in hun nieuwe ambt – een heel belangrijk stukje vrijwilligerswerk – zullen hebben!

Joke Daleman