Natuurlijk verwelkomen we in onze huizen ook de Goedheiligman, maar voor de parochie begint december als feestmaand op de eerste adventszondag.  We gaan op weg naar Kerstmis en zoals gewoonlijk gebeurt er in onze kerk weer het nodige.

In onze kerk zullen kerstconcerten gegeven woorden door zowel ons eigen Caeciliakoor en het jeugdorkest van Crescendo. Natuurlijk is er weer een viering voor de allerkleinsten en de wat grotere kinderen in aanloop naar de kerstdagen. Zij vullen de lege stal en gaan daarna met elkaar aan de slag om een mooi knutselwerk te maken. Ook tijdens de kerstdagen zelf wordt er in onze kerk volop gevierd. We beginnen op kerstavond met koor Caecilia en op eerste kerstdag is er een familieviering met een gelegenheidskoortje. We luiden het jaar 2017 uit met een viering op de 31e om daarna vol goede moed het nieuwe jaar te starten.

Het Nieuwjaarwensen is dit jaar op 14 januari. Het is een beetje aan de late kant misschien, maar wel op een zondag dat we gezamenlijk koffie drinken.

De data op een rijtje:

15 december 19.00 uur Concert Caecilia
17 december 10.00 – 12.00 uur Lege Stal voor de kleintjes en basisschooljeugd
17 december 19.00 uur Concert Jeugdorkest Crescendo
24 december 21.00 uur Feestelijke viering met koor Caecilia
25 december 10.00 uur Kerstontbijt voor genodigden
25 december 11.15 uur Familieviering met gelegenheidskoortje
31 december 19.00 uur Oudejaarsviering met na afloop oliebollen/appelflappen en glühwein
14 januari 2018 Nieuwjaarswensen na afloop van de viering