Tienerkamp Hightime “Pitstop”

Heb jij ook zo’n behoefte aan even chillen met vrienden en met God? Tijdens Hightime gaan we met jou en 150 andere tieners een pitstop maken tussen de drukte en school door: samen lachen, lofprijzen, chillen, spellen spelen en God beter leren kennen! God is er altijd voor ons. Als het druk is op school of thuis, mogen we altijd even bij Hem tot rust komen en opladen.

Daarnaast wordt het een geweldig kamp: dansen, sporten, nieuwe vrienden maken en oude vrienden terugzien, een knallende praise party en nog veel meer.

Praktische informatie

Datum: 27 t/m 30 december

Leeftijd: 12 tot 18 jaar

Locatie: Bezinningscentrum Emmaus, Helvoirt

Aanmelden: www.4u-hightime.nl

Stille Dag voor Jongeren

Ben je tussen de 17 en 30 jaar? Denk je wel eens na over je leven? En over Jezus? En over een leven met Jezus? En zou het je wat lijken om eens een dag voor Hem uit te trekken, om met meer vreugde naar de Heer toe te groeien? Dan ben je van harte welkom op een Stille Dag voor Jongeren!

Op 10 december is een Stille Dag voor Jongeren in Thorn, het thema is “Liefde en verantwoordelijkheid”. Je wordt verwacht rond 9.15u: kennismaking, kopje koffie. En dan de stilte in: een gevulde stilte, met inleidingen die je inleiden in het gebed, persoonlijke stille tijd om na te denken, Eucharistie om Hem te ontmoeten, warme maaltijd tot versterking van de inwendige mens, aanbidding van hart tot Hart. Het programma duurt tot 16.30 uur, daarna is er voor iedereen een kop koffie/thee zonder stilte en kunnen de liefhebbers nog wat napraten. De richtprijs voor een stille dag bedraagt Euro 21,-  en voor studenten Euro 15,-. We ontvangen je graag! Meer informatie op www.foyer-thorn.nl.

6-daagse belevingsreis Bazel

Wil jij samen met tienduizenden jongeren uit Europa het nieuwe jaar inluiden? Neem dan deel aan de Europese Jongerenontmoeting van Taizé! Van 28 december 2017 t/m 1 januari 2018 vindt de volgende Europese Jongerenontmoeting plaats in Bazel, Zwitserland. De ontmoeting wordt georganiseerd door de gemeenschap van Taizé, op uitnodiging van het Katholieke aartsbisdom en andere kerken. Tienduizenden jongeren tussen 16 en 35 jaar komen samen voor een nieuwe stap in de ‘pelgrimage van vertrouwen op aarde’ die broeder Roger eind jaren zeventig begon.

Meer informatie is op de website www.vnb.nl te vinden.

Tour of Faith in Wassenaar

Tour of Faith staat in december in het teken van de voorbereiding op kerstmis. We zijn op 17 december te gast in de H Augustinusparochie in Wassenaar. Jij bent van harte welkom!

In de voorbereiding op kerstmis zal deze Tour of Faith een bijzondere opzet hebben. Er is na de Eucharistieviering de mogelijkheid om tijdens de aanbidding het sacrament van boete en verzoening te ontvangen, of te spreken met een priester.

Laat via de facebook pagina van Jongerenpastoraat Bisdom Rotterdam weten of je komt en nodig je vrienden uit!

Programma

15:00 uur Start Tour of Faith met Eucharistieviering

17:00 uur Soep en broodjes

Agenda

1 december: Solid Friends in Noorden

1 december: Rock Solid in Aarlanderveen

15 december: Rock Solid in Noorden

15 december: Rock Solid in Aarlanderveen

17 december: RKJ in Aarlanderveen

5 januari: Solid Friends in Noorden

12 januari: Rock Solid in Aarlanderveen

19 januari: Rock Solid in Noorden

26 januari: Rock Solid in Aarlanderveen

28 januari: RKJ in Aarlanderveen

Heb jij een leuk stukje voor op deze pagina? Stuur dit naar samenstromenjongeren@gmail.com.