De Pelgrimstocht Vastenactie 2018 heeft als thema ‘Tot in het Groene Hart geraakt’. Deze driedaagse bezinningstocht annex sponsortocht wordt in het Groene Hart gehouden. Inmiddels zijn de routes bekend:

·         donderdag 22 maart van Bodegraven naar Noorden
·         vrijdag 23 maart van Noorden naar Woerden
·         zaterdag 24 maart van Woerden naar Bodegraven

De afstanden schommelen tussen de 21 en 24 km. Je kunt alle dagen meelopen of naar keuze een of twee dagen. De overnachtingsplaats voor meerdaagse pelgrims wordt een kampeerboerderij in Noorden. Omdat Noorden moeilijk bereikbaar is met openbaar vervoer, zorgt de organisatie voor busvervoer naar of van Noorden. Dat geldt ook voor de eendaagse pelgrims op donderdag of vrijdag.

Vanaf eind november kun je meer informatie over de pelgrimstocht vinden op de website van de Vastenactie. Dan kun je je ook aanmelden.