Het nieuwe kwartaalblad klooster!  laat je op adem komen. De december-editie gaat over LICHT: Zuster Margareth geeft het licht door, Henri Nouwen verandert het leven van zijn broer, Wil Derkse en Thomas Quartier in het spoor van Bendictus, Kees Waaijman over Leonard Cohen, Sterrenkundige en monnik: Frank van Roermund, Het gouden verhaal van de menswording, Kwetsbaar leven: een kinderarts en zijn roeping, Licht in het klooster, Anselm Grün over engelen. Verder: Licht ABC, column van Erik Borgman, nieuwjaarswensen van religieuzen.Verschijnt begin december: reserveer nu door hier te bestellen, of

Klooster! wordt een kwartaalblad. De kloosterglossy van dit voorjaar is bijna 20.000 keer verkocht. Dat zegt veel over het verlangen in deze tijd naar rust en stilte, naar nieuwe bezieling in het leven. Daarom gaan we verder met deze kloosterglossy. Vanaf december met een themanummer over Licht. Met inspirerende verhalen, met concrete voorbeelden voor meditatie, met wijsheden voor alledag, met prachtige reportages over mensen die het licht hebben gezien in het klooster en het verschil maken in het leven.

WORD ABONNEE en ontvang elk kwartaal een gloednieuwe editie voor slechts € 35,- (4 edities). Dit kan via een e-mail naar: info@adveniat.nl.