Op 22 oktober vierden we oogstdankdag. Er waren ongeveer 120 mensen in de kerk waarvan veel jongeren en kinderen. Flos Campi zong en vierde de verjaardag van het koor. Het was een feest! Bovendien in een prachtig versierde kerk. De Bloemengroep heeft hard gewerkt om de geweldige hoeveelheid bloemen en planten die donderdagavond werden bezorgd, te verwerken. Uren zijn ze bezig geweest. Het resultaat mocht er zijn. Wat zag de kerk er feestelijk uit. Terecht werd de bloemengroep, maar ook de bezorgers die een hele dag bezig zijn geweest om alle kerken van de federatie te voorzien van bloemen en planten, door pastoor Jack Glas uitbundig bedankt. Natuurlijk werden de kwekers en tuinders niet vergeten die al die versiering aan de kerken hebben geschonken. Applaus!!

Na afloop was het ook nog gezellig koffie drinken en voor de kinderen was er limonade. Daar is toch ook weer een groep vrijwilligers mee bezig. Ook voor hen is een dank je wel best op zijn plaats. De bloemen die de volgende week in de kerk niet meer zouden halen zijn verwerkt tot leuke bosjes en die waren een verjaardagscadeautje voor het koor, maar ook de misdienaars en de kosters werden niet vergeten. Ten slotte kregen alle aanwezigen bij de koffie ook nog een bloemetje en een appel aangeboden.

Bij zo’n viering merk je pas echt dat je deel uitmaakt van een levende en enthousiaste gemeenschap.

Heeft u het gemist? Gewoon volgende keer ook eens komen.

BCP