Elke maand vind u dit onvolprezen blad op uw deurmat, rondgebracht door een groepje vaste bezorgers. Deze zorgen er altijd voor dat het blad op tijd bij u is. Wellicht leest u het blad van plint tot plint en ontgaat er niets aan uw aandacht, wellicht leest u alleen de berichten van de Clara parochie of misschien wel alleen dat wat over de eigen kern gaat. Het maakt niet uit. Als federatie mogen wij blij zijn met dit mooie blad, dat zomaar op de deurmat valt.

Maar zoals aan alles een prijskaartje hangt, doet het dat ook aan het drukken van dit mooie blad.                                                                 Wij gaan ervanuit dat u gehecht bent aan dit stukje contact tussen uw kerk en u.

Daarom durven wij het u te vragen:

wilt u uw waardering middels een vrijwillige bijdrage aan ons kenbaar maken?

Het IBAN nr. van onze kern:      NL02RABO0300318324

Dank u wel voor uw bijdrage!