De MOV werkgroep van de Clara parochie organiseert op vrijdagavond  1 december een Adventsmaaltijd in ’t Achterom in Aarlanderveen. Deze maaltijd staat dit jaar in het teken van het Adventsproject voor alleenstaande moeders in Congo in Afrika. De werkgroepsleden zullen u trakteren op een maaltijd met typisch Congolese recepten, weer eens iets heel anders dan Hollandse pot.  Na de maaltijd wordt een presentatie gegeven over het Adventsproject.

Vanaf half zes in de middag bent u van harte welkom om onder het genot van een drankje vast bij te praten met elkaar. Rond zes uur wordt het buffet geopend en kunt u genieten van Afrikaanse gerechten. Hiervoor dient u zelf 3xB  (bord, bestek, beker) mee te nemen!

Voor deze maaltijd kunt u een vrijwillige bijdrage doen voor het Adventsproject. Bij de uitgang van ’t Achterom vind u hiervoor een bus.  We hopen u te mogen verwelkomen op deze avond.

U kunt zich opgeven voor deze maaltijd via het formulier achter in de kerk of bij Gerard van der Ham via tel nr 06-12043366.

Wees op tijd want vol=vol.