In november is Tour of Faith te gast in Bergschenhoek, in de parochie Christus Koning. Kom ook om andere jongeren uit het bisdom te ontmoeten, samen te vieren en je geloof te delen in gesprek.

Wat is Tour of Faith?

Iedere tweede zondag van de maand komen we bij elkaar voor een jongerenviering en een ontmoeting met bisschop Van den Hende. We vieren samen Eucharistie, daarna spreken we met elkaar over een geloofsthema. We sluiten de middag af met soep en broodjes, bereid door jongeren. Voel je welkom! Je kunt via Facebook laten weten dat je komt en je vrienden uitnodigen. Ga naar de Facebookpagina van “Jongerenpastoraat Bisdom Rotterdam”.

Programma

15:00 u Eucharistieviering in de kerk: Kerk St Willibrord, Smitshoek 122, Bergschenhoek

16:00 u Pauze met koffie en thee

16:30 u Geloofsgesprek

17:30 u Soep en broodjes