Vorig jaar in oktober startte de jongerengroep in de Claraparochie. Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben we met elkaar al heel wat thema’s besproken. O.a. hebben we het gehad over de Eucharistie, Wie God voor ons is en over barmhartigheid.  Bij een nieuwe jongerengroep hoort ook een “nieuwe” naam en sinds een aantal maanden heten wij dan officieel de RKJ Clara.

We komen 1x in de maand op de zondagavond bij elkaar in ’t Achterom van de Petrus en Pauluskerk in Aarlanderveen.  En soms doen we extra activiteiten, zoals Marialof, Allerzielen, de Stille omgang en the Passion.

Op dit moment zijn we een clubje van 15 jongeren en we vinden het leuk als er meer jongeren bijkomen, dus voel je er wel wat voor om eens sfeer te proeven en na te denken over je persoonlijke geloof en ben je tussen de 20 en 35 jaar dan ben je van harte uitgenodigd! De avonden van dit jaar staan gepland op 26 nov en 17 dec (avond van Barmhartigheid) inloop vanaf 19.15u met koffie en thee en om 19.30u. starten we met ons thema.  

Voor meer informatie en/of aanmelden bij Femke van Egmond (ekkie81@hotmail.com) of Betsy van der Linde (betsyvdlinde@gmail.com)