In de federatieweek is het gebruikelijk een groep vrijwilligers van alle kerken binnen onze federatie eens wat extra in het zonnetje te zetten. Dit jaar was de eer aan de mannen en een paar vrouwen die de tuinen en kerkhoven rondom onze kerken er altijd weer zo mooi laten uitzien.

Op donderdagavond 5 oktober waren zij te gast bij Restaurant ’t Veen in Roelofarendsveen, zo ook uit Nieuwkoop een viertal mannen en daarbij 2 chauffeurs, want dat hoort natuurlijk bij een bierproef avond.

Nadat pastoor Glas de avond met een gebed had geopend zijn in de loop van de avond een vijftal bieren aan de aanwezigen voorgezet met daarbij wat hapjes speciaal gericht op de juiste soorten bier. In de loop van de avond wisselden de aanwezigen zeer veel van de tafel waar men zat om zo in contact te komen met de mensen uit andere kernen. Heel leuke gesprekken kwamen er tot stand en de sfeer ging omhoog.

Wij hopen dat onze tuinmannen, Jan, Theo, Kees en Cor van dit samenzijn hebben genoten en denken dat wij hen nog heel veel rondom onze kerk aan het werk kunnen zien.

Een van de chauffeurs