De klussenclub, een gouden club, is weer bij elkaar geweest.

De heg achter in het kerkhof was niet meer te redden en is vervangen door een prachtige schutting. Vele handen maken licht werk, dus in twee dagen was het geklaard. In die tijd is ook de serre van de pastorie opnieuw in de verf gezet en de deuren van de garage en de toegangsdeur naar de tuin. Het ziet er allemaal weer piekfijn uit. Van te voren was het verrotte kozijn deskundig gerepareerd en de glaslatten van de serre allemaal vernieuwd. Klasse!!

De garage is ook grondig opgeruimd en schoongemaakt. Niemand weet wanneer dat voor de laatste keer is gedaan. We durfden geen schatting te maken. De spin kan er net een uur gezeten hebben, maar de spinraggen konden haast op marktplaats onder de kop “antiek”.

Wat een geweldige groep mensen is er toch in onze kerk die maar een belletje of een mailtje hoeven te krijgen en ze staan er weer. En behalve vakmanschap brengen ze ook nog een hoop gezelligheid mee. Petje af voor de klussenclub, een GOUDEN club.

Heel hartelijk dank weer allemaal

BCP