Het Stadsklooster La Verna van de Franciscanen in Amsterdam bestaat 20 jaar. Daarom een bijzondere feestweek van zondag 1 tot en met zaterdag 7 oktober. In deze week zijn in en rond het Stadsklooster allerlei activiteiten, die een beeld geven van wat het Stadsklooster is en wat iedereen er kan vinden. Iedereen is van harte welkom om aan een of meerdere activiteiten deel te nemen.

‘Special’ deze week is de voorstelling “Franciscus spreekt !” van Geert Fierens op woensdagavond 4 oktober om 20.00 uur.

Stadsklooster La Verna herbergt een kloostergemeenschap van Franciscanen én een stichting met activiteiten op het gebied van traditionele en eigentijdse spiritualiteit. Samen onder één dak in Amsterdam Nieuw-West.
Stadsklooster La Verna biedt ruimte in franciscaanse sfeer voor ontmoeting en bezieling, en staat midden in de samenleving: open, gastvrij, laagdrempelig, eenvoudig en hoopvol.

Kijk op www.laverna.nl voor het volledige programma van de feestweek.

Alle evenementen vinden plaats in het Stadsklooster La Verna, Der kinderenstraat 82, 1062 BJ ) behalve de voorstelling van Geert Fierens, die is in de Augustinuskerk, Postjesweg 123, 1057 DZ) en staan open voor een ieder.
Voor de activiteiten van het Stadsklooster inde feestweek wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Geert Fierens Franciscus spreekt
Een voorstelling over Franciscus van Assisi, een man van zijn én onze tijd, gepassioneerd door zijn medemens en zijn vriend Jezus. Verfrissend en vernieuwend gebracht door Geert Fierens, met licht, muziek en zang.

Voor meer informatie en aanmelden www.laverna.nl of 020 3467530