Elk jaar organiseert het Activiteiten Comité de parochiefietstocht “Samen uit op de fiets!”. Dit jaar werd de tocht op zondag 27 augustus gehouden. Het was al weer de 36ste keer dat de tocht werd gehouden. Na jaren van wisselvallig weer hadden we dit jaar mazzel. Het zonnetje scheen en er was weinig wind. Het was dus schitterend fietsweer! En dat bleek ook bij de start. De eerste deelnemers meldden zich al ruim voor de “officiële starttijd” van 11 uur. Binnen een mum van tijd waren de eerste 20 deelnemers vertrokken. Uiteindelijk reden meer dan 70 fietsers de fietstocht. De tocht ging dit keer via Aarlanderveen naar Ter Aar. En via de buitenkant van Ter Aar richting Alphen. De stempelpost was in het Argonnepark in Ter Aar. Na de stempel ging men via de Korteraarseweg (Machineweg) naar Aarlanderveen en kwam men in Nieuwkoop bij De Shelter, het clubhuis van de Scouting, terug. Daar kregen de deelnemers een overheerlijke pannenkoek en kon men gezellig onder het genot van een drankje en een sateetje in het zonnetje bijpraten. Al met al was het een zeer geslaagde dag! De opbrengst van de fietstocht gebruiken wij voor het onderhoud van de kerk.

Activiteiten Comité RK Kerk