Even een update van de werkgroep Missie, Ontwikkeling en Vrede. We schrijven “Uit de startblokken”, maar dat is niet helemaal waar. We zijn eigenlijk niet gestopt tijdens de zomerperiode.

Elders in dit blad leest u wat voor leuk evenement we mee organiseren rondom de Vastenperiode, namelijk de jaarlijkse nationale Pelgrimstocht.  Voor onze eigen gemeenschap zijn we alweer druk om het project voor de Adventstijd te presenteren. En wat vorig jaar niet gelukt is: De Adventsmaaltijd zal er zeker weer komen. Van diverse kanten hoorden we dat die gemist werd. En dat vonden we zelf ook. We hebben nog niet besloten welk project gekozen gaat worden. Maar een ding is al zeker, door als parochie te horen over  en te bidden voor andere landen en hun noden, gedragen we ons als dat ene volk van God, zoals Jezus dat van ons gevraagd heeft.

Tineke Uijttewaal en Peter Oorthuizen