Al eerder noteerden we hier interessante sites: www.ontdeknieuwkoop.nl en www.rkgroenehart.nl

In dit vervolg nog een:

Via het internet zijn al onze vieringen tot een aantal maanden na de datum van de viering te beluisteren. Ga naar

www.kerkomroep.nl en tik onder “plaatsnaam” Nieuwkoop in. Er verschijnen dan drie kerken, de christelijk gereformeerde kerk, de Hervormde kerk en de O.L. Vrouwe Hemelvaart. Als u klinkt op de kerk waarvan u een uitzending wilt horen krijgt u een lijst van vieringen te zien. Klink op het symbooltje voor “audio afspelen” en u hoort de gekozen dienst. U kunt ook zien of er een viering bezig is en als u die tijdens de uitzending wilt beluisteren klinkt u op die regel. De diensten kunt u ook opnemen om te bewaren.

De kerkradio is ook te bereiken via de eigen website van de federatie. Onderaan elke pagina ziet u Kerkradio. Daarop klikken en vervolgens de parochiekern kiezen die u wilt. In dat geval ziet u niet de andere kerken zoals via kerkomroep.nl maar komt u meteen bij de gekozen kerk uit.